Udhëtim në Paris 4 ditë 165 €

Paris 4 ditë 165 €

Në çmim përfshihet:
1. Fluturimi vajtje – ardhje

2. Akomodimi ne Hotel Brady 3 * në qëndër
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit

KUJDES: Çmimet më poshtë janë referenciale dhe momentale. Çmimet rriten me shitjen e biletave apo dhomave në hotel. Per data dhe destinacione mos hezitoni të na kontaktoni : + 355 69 99 61 122 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *