3 Ditë Ski në Mavrove & Popova Sapka 99 €

Akomodim ne Hotel 5* , Sauna Pishina Jakuzi 

Çmimi me Mengjes 99 €
Çmimi me Mengjes Darkë 119 €

Nisje datë : 1 – 3 , 2-4 Janar         

PROGRAMI:


Dita e Parë:
➡️Nisja nga Tirana në orën 06 : 30
➡️Nisja nga Durrsi në orën 06 : 00
Vazhdojmë udhëtimin drejt Qaf Thanes , pas procedurave doganore i drejtohemi Mavroves. (Gjate rruges pushime te shkurta) Mberritja ne Mavrove rreth ores 11 : 00 , ku do te kemi mundesi per te shfrytezuar sportet dimerore si , Ski, Teleferik, etj. Dreka konsumohet prane pistes se skive. Takimi me guiden ne oren 15 : 30 , vazhdojme udhetimin drejt Shkupit. Akomodimi në hotel Hilton 5* në Shkup . Kohë e lirë per te shfrytezuar facilitete e hotelit. Darka ne hotel, mbremje e lire.

Dita e Dytë:
Pas mëngjesit në hotel, nisemi drejt Kodrës së Diellit e quajtur ndryshe Popova Sapka. Kohë e lirë për të shijuar Sportin e skive. Kodra e Diellit përmban një nga pistat e skijimit më të mëdha të Ballkanit ku përbehet nga 7 Teleferike skijimi. Maja më e lartë që mund të shijohet nga Turistet e aventurës arrin në 2760 metra lartesi. Pas takimit me guidën tonë, në orën 15:30 nisemi drejt hotelit, Darka në Hotel, kohë e lirë për të përdorur Pishinën dhe SPA e hotelit. Mbremje e lirë.

Dita e Tretë:
Mëngjesit në hotel , pas mengjesit fillojme Turin e vizitave drejt qytetit te Shkupit , vizitë ne pikat kryesore te qytetit. Rreth ores 12 : 30 nisemi drejt Tiranës. Ndalesa ne Struge, vizite e qytetit te Struges. Kalimi do te behet nga pika doganore e Qafe Thanes. Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.


FUNDI I UDHËTIMIT TONË !

Në çmim përfshihet:
1. Transport me mjet komod
2. Akomodim në hotel 
3. Mëngjes Darke në hotel
4. Përdorimi i Pishina Sauna Jakuzi ne Hotel 

5. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit

Në çmim nuk përfshihet:
1. Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program

2. Çmimi i shëtitjes me teleferik
3. Paisjet e Skijimit
4. Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Politikat e Fëmijëve:
– 0 -2 vjeç janë falas
– 2 – 11.9 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.
– Nëse fëmijët nga mosha – 2 – 11.9 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Nëse klienti nuk i ka mbushur 18 Vjeç dhe udhëton me një ose asnjë nga prindërit , i duhet patjeter prokurë e noterizuar .
8. Pasaporta për këtë udhëtim duhet të këtë vlefshmëri minimalisht 3 muaj në momentin që nisemi në udhëtim.
9. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.
10. Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *