Selanik Metora 2 ditë 60€

SELANIK METORA 2 Ditë 60 €

Nisje Date : 26 Nentor
Nisje Date : 3, 10, 17, 24 Dhjetor

                    PROGRAMI:

Dita 1: TIRANE – SELANIK
Nisja nga Tirana ne oren 05:30 ne drejtim te Kapshtices. Ndalesa gjate rruges per kafe dhe pushim. Pas kalimit te pikes kufitare te Kapshtices, i drejtohemi qytetit te Kosturit (Kastoria) . Vizite ne liqenin e Kosturit. Vazhdojme uhetimin drejt Selanikut. Ne Selanik do te vizitojme: Sheshin Aristoteli, Kulla e Bardhë , zona Tsimiski dhe monumentet e tjera historike të qytetit . Mundesi per shopping ne dyqanet e shetitores. Pas vizitave ne Selanik nisemi drejt hotelit & akomodohemi në hotel.  Opsionale darka ne Tavernat Greke.

Dita 2: METEORA –  JANINE
Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi per te vizituar Meteoran, e famshme per peisazhet magjike natyrore dhe manastiret ne majat e shkembinjve. Vete fjala Meteora do te thote “pezull ne ajer”, ose ne “qiell” dhe ate pershtypje te japin duke i pare nga afer. Rreth ores 14 : 00 nisemi drejt Janines, Vizitohet Qyeteti i Janines, si Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtepia muzeale e Ali Pashe Tepelenes. Vazhdojme udhetimin drejt Tirane nepermjet pikes Kufitare te Kakavise. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mberritja në Tirane!

FUNDI I UDHËTIMIT TONË !

Në çmim përfshihet:
1. Transporti vajtje – ardhje dhe shetitjet perkatese  me autobus
2. Akomodimi ne hotel  
3. Mengjesi ne Hotel 
4. Guida shqiptare gjate gjithe udhetimit

Në çmim nuk përfshihet:
1. Dreka / Darka e seciles dite
2. Siguracioni i jetes ne udhetim
3. Hyrja ne manastire

Politikat e Fëmijëve:
– 0 -2.99 vjeç janë falas
– 3 – 6.99 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.
– Mbi 7 vjeç pagesë e plotë
– Nëse fëmijët nga mosha – 3 – 6.99 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Nëse klienti nuk i ka mbushur 18 Vjeç dhe udhëton me një ose asnjë nga prindërit , i duhet patjeter prokurë e noterizuar .
8. Pasaporta për këtë udhëtim duhet të këtë vlefshmëri minimalisht 3 muaj në momentin që nisemi në udhëtim.
9. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.
10. Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *