Sarandë – Ksamil 3 Ditë 89 €

Plazh në Sarandë, Ksamil, Lundrim me Yacht në Krorëz e Kakome

Hotel Dorchester 4*

Çmimi 89 €/p me mengjes 
Çmimi 99 €/p me mengjes darke

Nisje datë : 6, 13 , 20, 27  Gusht

                      PROGRAMI :

DITA E PARË:
Tiranë – Gjirokastër – Sarandë
► Nisja nga Tirana oren 06:00 

► Nisja nga Durresi ne oren 06:30 
► Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 
Vazhdimi i udhetimit drejt Sarandës, do të kemi një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës për pushim dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizite ne Gjirokaster rreth 30 minuta me pas vazhdojme udhetimin drejt, Syrit te Kalter. Nisemi drejt Hotelit , akomodimi ne hotel rreth ores 15: 00 , kohe e lire per plazh dhe per te konsumuar dreken ne ambjentet e Hotelit. Ne mbremje opsionale vizite në Kalanë e Lëkursit ne mbremje. 

DITA E DYTË:
Lundrim në Krorëz – Kakome – Gremina – Plazhi Ushtarit – Gjiri Rrojdhës
Pas mëngjesit në hotel i drejtohemi Limanit te Saranres, ku do te imbarkoemi ne Yacht , ne oren 10 : 00 AM nisemi drejt, Kepit te Qefalit, Gjirit te Kakomese, Plazhit te Krorezit, Ku pergjate ketij lundrimi rreth 8 ore i shoqeruar me muzik dhe plazh gjate gjithe kohes. Rreth ores 16: 30 kthimi ne Liman , kohe e lire per tu qetesuar,  mbremje e lire. 


DITA E TRETË:
Pas mëngjesit në hotel nisemi drejt Butrintit , vizitene Butrint rreth 2 ore, Vazhdimi i udhetimit drejt Ksamilit, kohe e lire per plazh deri ne oren 15 : 30. Takimi me stafin tone, vazhdimi i udhetimit drejt Tiranes. Mberritja ne Tirane ne mbremje rreth ores 22 : 00.

FUNDI I SHËRBIMIT TONË !

Në çmim përfshihet :
1. Transporti komod vajtje – ardhje dhe vizitat sipas programit .
2. Akomodimi ne hotel 
3. Mengjesi ne Hotel Visad 4* buze detit
4. Darka ne Hotel Visad 4* buze detit
6. Shoqerues Shqiptar

Në çmim nuk përfshihet :
1. Gjithcka qe nuk eshte permendur me siper.
2. Dreka
3. Lundrimi  25 Euro/person
4. Shezllonat ne plazh

Politikat e Fëmijëve:
1. Nga 0 – 2.9 vjeç janë falas

2. Nga 3 – 11.9 vjeç paguajne 50 % te cmimit nese akomodohen ne dhome me 2 te rritur.
3. Nga 12 Vjeç paguajnë si të rritur

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *