SARAJEVE MOSTAR MEDJUGORE 3 ditë 89€

SARAJEVE MOSTAR MEDJUGORE

Nisje datë 24 – 26 Dhjetor 89 €/p

                      PROGRAMI:

DITA E PARË:
Nisja nga Tirana në orën 05 : 00
Kryerja e procedurave kufitare. Vizitë e shkurtër dhe pushim kafeje ku mund të konsumohet një mëngjes i lehtë ne Nikshiq. Pas këtij pushimi do të nisemi të bëjmë një vizitë në Medjugorje ose Vëndi I Gospa Mira (Zonja e Paqes) ku do të vizitojmë Katedralen e Shenjtë dhe shijojmë bukuritë e këtij vëndi të bekuar. Nisja për në Sarajevë. Mbërritja në Sarajevë dhe akomodimi në hotel. Kohë e lirë. Darka ne hotel.

DITA E DYTË:
Mëngjesi në Hotel. Fillojmë vizitat në oborrin e familjes Mbreterore të Hasburgve në Ilizha dhe pas kësaj vizite transferohemi në Vrela Bosna ose Mushkeritë e Sarajevës. ( Pagese extra 1 Euro). Nisemi për vizitat në Bashqarshi, Xhamitë dhe Kishat e Sarajevës, që jo me kot është quajtur Jeruzalemi i Europës. Në marrëveshje me grupin mund të organizohet shopping në qëndrat e medha tregtare si Skenderaj, Obi, Visa ose Robot. Kohë e lirë dhe konsumimi i drekës në një nga lokalet e qëndrës së qytetit. Kthimi në hotel dhe shfrytëzimi i ambienteve të hotelit.

DITA E TRETË:
Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Tiranës. Në rrugën e kthimit do të fillojmë vizitat në Mostar ose Qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim Urën e Famshme të Mostarit, Rrugën e dyqaneve të mjeshtërve të vjetër, Xhaminë e Madhe dhe Katedralen e Betontë të Mostarit (e vetmja në botë). Pas përfundimit të vizitës në Mostar. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra kafeje. Mbërritja në Tiranë në orët e vona të darkës.

FUNDI I UDHËTIMIT TONË !

Në çmim përfshihet:
1. Udhetim me autobus komod tirane-sarajeve-tirane
2. Akomodimi ne hotel
3. Mengjeset dhe darkat
4. Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit

Në çmim nuk përfshihet:
1. Gjithcka qe nuk eshte permendur ne program
2. Siguracioni i jetes
3. Vizita tek kryqi ne medjugorje

Politikat e Fëmijëve:
– 0 -2.99 vjeç janë falas
– 3 – 6.99 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.
– Mbi 7 vjeç pagesë e plotë
– Nëse fëmijët nga mosha – 3 – 6.99 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Nëse klienti nuk i ka mbushur 18 Vjeç dhe udhëton me një ose asnjë nga prindërit , i duhet patjeter prokurë e noterizuar .
8. Pasaporta për këtë udhëtim duhet të këtë vlefshmëri minimalisht 3 muaj në momentin që nisemi në udhëtim.
9. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.
10. Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *