4 Dite ne Paris & Disneyland

𝐔𝐝𝐡𝐞𝐭𝐢𝐦 𝐧𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐢𝐬 & 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲𝐥𝐚𝐧𝐝 𝟒 𝐃𝐢𝐭𝐞

Nisje Datë 30 Qershor 599€
Nisje Datë 15, 29 Shtator 599€

 

Dita e Parë:
Udhëtimi me avion direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 16:30. Mbrritja në Paris në 19:30. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në hotel. Nisja ne drejtim te Kulles Eiffel, Vizitë ne Kullën Eiffel  ne katin e dyte, Shetitja me anije ne Lumin Seine. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Concorde, Assemblee Nationale, Pallati i Invalideve, Varri i  Napoleonit. Vizitë në Muzeun e Luvrit.  Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel.  Nisja ne Drejtim te Parkut te madh te Disneyland Paris ,k u vizitohen te dy  parqet e parkut . E gjithe dita i perkushtohet Parkut te madh te Disneyland Paris. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel. Vizit Panoramike e Qytetit, Galerite Lafajet ,Kopshti i Luksemburgut, Opera Garnier , Champs – Elysees, Kopshti  I Panteonit. Pasdreke Vizit ne lagjen Moderne te Parisit, La Defense. Nisja për në Aeroport . Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja  në orën 20:05 . Mbrritja në Tiranë në orën 21.40.
Në çmim përfshihet :

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Hyrja në Parkun Disneyland. (ku perfshihet hyrja ne te dyja parqet 1-Disney Land Paris dhe 2- Walt Disney dhe lojrat)
5. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 
Në çmim nuk përfshihet :
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.
 
OPSIONALE:
Bileta per Hyrjen ne Louvre kushton 20 euro.
KUJDES:
Te gjitha rezervimet per Biletat e Hyrjeve behen paraprakisht ne momentin e rezervimit te turit.
Kujdes: Cmimet e Biletave mund te ndryshojn ne Vartesi te datave kur ka ngarkese. 
Lundimi ne Lumin Seine eshte opsional dhe pagesa dhe rezervimi behet tek guida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *