Napoli Sorrento Salerno 299 €

Nisje date 20 Tetor 4 Ditë
Nisje date 27 Tetor 4 Ditë

Dita e Parë:
Fluturimi nga Tirana për në Bari. Nisja në orën 16.00. Mbrritja në Bari në orën 17.15. Transferta për në Salerno. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mbrritja në Salerno. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja me autobus për në Amalfi. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostro del Paradiso, etj. Vazhdimi Udhëtimit për në Positano, Shëtitje në këmbë në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. Shëtitje në këmbë në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. Vazhdimi i Udhëtimit për në Sorrento. Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St Frencis, Bazilika Sant Antonio etj. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:
 Mëngjesi në Hotel. Nisja me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento. Vazhdimi i Udhëtimit për në Napoli. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel. Paradite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Transferta për në Aeroportin e Barit. Fluturimi Bari – Tiranë. Nisja nga Bari në orën 17.55. Mbrritja në Tiranë në orën 18.50

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi me avion Tiranë – Bari – Tiranë
1. Udhëtimi me traget  Sorrento – Kapri.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel, 1 natë në Salerno, 1 natë në Sorrento dhe 1 natë në Napoli
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

View of Isola Bella with flowers in Taormina, Sicily, Italy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *