4 Dite Mynih Stuttgart Nuremberg 499 €

𝐔𝐝𝐡𝐞𝐭𝐢𝐦 𝐧𝐞 𝐌𝐲𝐧𝐢𝐡 – 𝐒𝐭𝐮𝐭𝐭𝐠𝐚𝐫𝐭 – 𝐍𝐮𝐫𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫𝐠 𝟒 𝐃𝐢𝐭𝐞

Nisje Datë 29 Shtator

Dita e Parë:
Fluturimi Direkt Tiranë – Mynih. Nisja më 07.10 – Mbrritje më 09.15. Nisja për në Shtutgart. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritje në Shtutgarrt. Vizitë në Shtutgart, ku vizitohen: Kështjella Altes Schlosse, vendqendrimi i dinastisë së Wurtembergut, Sheshi Qendror Schlossplatz, ku gjendet Kështjella Neus Schlosse, Bashkia e qytetit, Kulla Fernsehturm me lartësi 216 m, Museu i Mercedes – Benz dhe Kopshti botanik dhe zoologjik Wilhelma Zoo. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në hotel. Nisja për në Nuremberg. Udhëtimi zgjat 3 orë. Mbrritja në Nuremberg. Vizitë e qytetit Nuremberg rreth 4 orë: Vizitohen: Kështjella Kaiserburg, Kisha Sebaldus, Shatërvani Schöner Brunnen, etj. Nisja për në Mynih. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritje në Mynih. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Monumentet kryesore të Mynihut, si: Sheshi Marienplatz, Bashkia e Qytetit, Viktualienmarkt, Kisha Frauenkirsche, Shtëpia e famshme e Birrës Hofbrauhaus, Teatri Kombëtar, Pallati Mbretëror, më i madhi në Gjermani. Vazhdon vizita në Selinë e BMW dhe Muzeun përkatës. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Sheshin Olimpik, kulla Olimpike 210 metra e lartë. Më pas shkohet në rezidencën verore te Mbretërve Bavarezë, Pallati i Nymphenburg. Transfertë për në aeroportin e Mynihut. Fluturimi direkt Mynih – Tiranë. Nisja nga Mynih më 15.10 – Mbrritje në Tiranë më 17.05.

Në çmim përfshihet :
1.Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,

2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në çmim nuk përfshihet:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *