Krociere në Ishujt Grekë 6 Ditë 559 €

𝐊𝐫𝐨𝐜𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐈𝐬𝐡𝐮𝐣𝐭 𝐆𝐫𝐞𝐤𝐞 𝟔 𝐃𝐢𝐭𝐞
Nisje Datë : 4 Qershor – 559 €/p

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë:
Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Mbrritja në Mykonos në orën 18.00, – Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 07.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Zbritje në Ishullin Patmos në orën 16.30 – Shëtitje Opsionale në Patmos. Qëndrimi në Ishull deri në 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 07.00. Ekskursion në Monumentet Kryesore të Qytetit: Akropoli i Lindos dhe Kalaja e Knights. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: 
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orën 07.00.  – Shëtitje Opsionale në Kretë. Qëndrimi në Ishull deri në 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. – Shëtitje Opsionale në Santorini. Qëndrimi në Ishull deri në 21.30. Darkë në Kroçiere. 

Dita e Gjashtë: 
Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port në Lavrion, Athinë, në orën 06.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal për 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi dhe Ekskursion dhe Vizitë në Akropol të Lindos dhe Kështjella e Knights në Rhodos.
7. Taksat Portuale.
8. Bakshishet.
9. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.Kujdes:
Për shkak të Pandemisë, Regjistrimet vetëm me Vaksinë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *