Korçë Voskopojë 2 Ditë 4000 Lekë

KORÇË VOSKOPOJË POGRADEC

Nisje date: 9, 16, 23, 30 Tetor

4000 Lekë me mëngjes
5500 Lekë  mëngjes darkë

                  PROGRAMI

DITA E PARË:
➡️ Nisja nga Tirana në orën 06 : 30
➡️ Nisja nga Durrësi në orën 06 : 00
➡️
Nisja nga Elbasani në orën 07 : 00

Pas takimit me guidën do të nisemi drejt qytetit të Pogradecit. Mbërritja në Volorekë. Vizitë në pikën turistike të Drilonit për rreth 1 orë. Nisemi drejt nisemi drejt Qytetit të Serenatave, Korçë. Kohë e lirë për të vizituar qytetin si : Mësonjëtorja e parë Shqipe, Muzeu i Arsimit, Katedralen Ortodokse të Korçës, dhe për të shijuar rrugicat me kalldrem të qytetit. Kafja sugjerohet në Pazarin e Vjetër të Korçës i cili është kthyer në një nga pikat më të forta turistike të qytetit. Akomodimi në Hotel në Korçë, kohë e lirë për të pushuar. 

DITA E DYTË:
Pas mëngjesit në hotel, nisemi drejt fshatit të Voskopojës , ku do të kemi mundësi për të konsumuar një drekë me gatime tradicionale të zonës, gjithashtu për të vizituar fshatin e Voskopojës. Rreth orës 14 : 30 nisemi drejt drejt Tiranës. Ndalesë për kafe në Pogradec buze liqenit. Pas pushimit në Pogradec vazhdimi udhëtimit për në Tiranë. Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

FUNDI I UDHËTIMIT TONË !

Në çmim përfshihet:
1. Udhëtim me mjet komod

2. Akomodimi në Hotel në Korçë
3. Mëngjesi në hotel 
4. Darka per personat qe perzgjedhin paketen me darke , me mbremje festive
5. Shoqërues gjatë udhëtimit

Në çmim nuk përfshihet:
1. Drekat dhe Darkat gjatë udhëtimit
2. Gjithçka që nuk është përmendur më lartë

Politikat e Fëmijëve:
– 0 -2 vjeç janë falas
– 2 – 11.9 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.
– Nëse fëmijët nga mosha – 2 – 11.99 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *