Janine Metora Kallabaka Kastoria 2 ditë 55€

JANINE METORA KALLABAKA KASTORIA

Datat e Nisjes:  27- 28 , 28- 29 Nentor

                    PROGRAMI:

DITA E PARË:
➡️ Nisja nga Tirana në orën 05 : 00
Vazhdojmë udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, Kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret ,Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtëpia muzeale e Ali Pashe Tepelenes . Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

DITA E DYTË : 
Mëngjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e disa prej manastireve më të famshëm të Meteorës. Zonës më të bukur në Greqi që shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Konsumimi i drekës në Meteora . Vizitë në Kostur . Kthimi në Shqipëri nga dogana e Kapshticës . Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe . Mbërritja në Tiranë.

FUNDI I UDHËTIMIT TONË !

Në çmim përfshihet:
1. Transporti vajtje – ardhje dhe shetitjet perkatese  me autobus
2. Akomodimi ne hotel 3* ose 4* ne kallabaka
3. Mengjesi ne Hotel 
4. Guida shqiptare gjate gjithe udhetimit

Në çmim nuk përfshihet:
1. Dreka / Darka e seciles dite
2. Siguracioni i jetes ne udhetim
3. Hyrja ne manastire

Politikat e Fëmijëve:
– 0 -2.99 vjeç janë falas
– 3 – 6.99 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.
– Mbi 7 vjeç pagesë e plotë
– Nëse fëmijët nga mosha – 3 – 6.99 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Nëse klienti nuk i ka mbushur 18 Vjeç dhe udhëton me një ose asnjë nga prindërit , i duhet patjeter prokurë e noterizuar .
8. Pasaporta për këtë udhëtim duhet të këtë vlefshmëri minimalisht 3 muaj në momentin që nisemi në udhëtim.
9. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.
10. Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *