Paketa Individuale

Udhëtim në Firence 4 ditë 175 Euro / personi

Në çmim përfshihet:

1.Fluturimi vajtje – ardhje
2.Akomodimi ne Hotele me 3 * ose 4 * në qëndër të qytetit
3.Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit.

KUJDES: Çmimet më poshtë janë referenciale dhe momentale. Çmimet rriten me shitjen e biletave apo dhomave në hotel. Per data dhe destinacione mos hezitoni të na kontaktoni : + 355 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887