Budva Ulqin 2 Ditë 45 €

BUDVA ULQIN KOTOR 45 Euro

Datat e Nisjes: 27 – 28 , 28 – 29 Nentor

                     PROGRAMI:

DITA E PARË:
➡️ Nisja nga Tirana në orën 06 : 30
Ndalesë në pikën doganore Muriqan për kryerjen e procedurave doganore. Pas doganës ndalojmë për të konsumuar mëngjesin. Pas mëngjesit ndalesë panoramike në Shën Stefan. Nisemi drejt qytetit të Kotorit ku do të viziojmë Qytetin e Vjetër, Portin e Jahteve. Ndalesa e radhës do të jetë në qytetin e Budvës. Në Budva do të vizitojmë Kërcimtaren e Budvës, Qytetin e Vjetër, Citadelen, Portin e Jahteve. Pas vizitave nisemi drejt Ulqinit. Akomodimi në hotel në Ulqin. Darka në Hotel.

DITA E DYTË:
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitë në Ulqin, ku do të vizitojmë Kalanë e Ulqinit, Kullen e Balshajve, shëtitoren në Plazh të vogël.Vazhdimi i udhëtimit për në Ada Bojana, grykë derdhja e lumit Buna. Konsumimi i drekës. Mbërritja në Tiranë rreth orës 20:00.

FUNDI I SHËRBIMIT TONË!

Në çmim perfshihet :
1. Udhëtim me autobus komod vajtje – ardhje.
2. Akomodimi në hotel në Ulqin Hotel Llolla .
3. Mëngjesi dhe darka.
4. Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Në çmim nuk perfshihet :
1. Hyrja në muzeume dhe monumente.
2. Shëtitje me anije në Kotor 5 €.
3. Siguracioni i shëndetit në udhëtim.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Nëse klienti nuk i ka mbushur 18 Vjeç dhe udhëton me një ose asnjë nga prindërit , i duhet patjeter prokurë e noterizuar .
8. Pasaporta për këtë udhëtim duhet të këtë vlefshmëri minimalisht 3 muaj në momentin që nisemi në udhëtim.
9. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.
10. Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *