All Incluzive në Korfuz 3 Ditë

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana ne oren 23.00 nje dite para dates se udhetimit.

Nisja nga Durresi ne oren 23:30 nje dite para dates se udhetimit.
Në oren 23:00 nje dite para dates se udhetimit,starton udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz.

Dita e Dytë:
Mengjesi ne hotel . Vazhdimi i udhetimit tone drejt fabrikes se famshme te likerit Kumquat. Me pas nisemi drejt zones se Paleokastritses per te vizutuar plazhet mahnitese te zones, Manastirin e Paleokastritses si dhe Akuariumin ( opsionale 6 euro ). Pas vizites nisemi drejt qendres historike te Korfuzit per te vizituar sheshin e famshem Spianada. Kthehemi ne hotel per konsumimin e drekes. Qendrim i lire per plazh.

Dita e Tretë :
Mengjesi ne hotel . Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mberritja në Shqipëri ne mbremje.

Politikat e Femijeve
• 0-2.99 Vjec janë falas
• 3-11.99 Vjec, nëse nje femije akomodohet në dhomë me 2 të rritur, përfiton 50 % zbritje
• Mbi 12 vjec paguan si i rritur

Ne çmim perfshihet :
– Transporti sipas programit
– Akomodimi në hotel 3* ose 4*
– Mëngjesi, dreka, darka
– Guida shoqëruese gjatë udhëtimit
– Pijet gjatë vakteve

Ne çmim nuk perfshihet :
– Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
– Hyrjet në monumente dhe muzeume.
– Taksa lokale 1.5 eur/per dhome/per nate
– Wifi – 3 euro personi ne dite.

#SHËNIM
1. Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
2. Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.
3. Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
4. Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .
5. Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.
6. Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit
7. Nëse klienti nuk i ka mbushur 18 Vjeç dhe udhëton me një ose asnjë nga prindërit , i duhet patjeter prokurë e noterizuar .
8. Pasaporta për këtë udhëtim duhet të këtë vlefshmëri minimalisht 3 muaj në momentin që nisemi në udhëtim.
9. Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.
10. Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *