Pakete Individuale ne Dubai 6 Dite e 5 Nete 

Pakete Individuale ne Dubai 6 Dite e 5 Nete 

Nisje : 7 , 12 , 14, 19 , 21, 26, 28 Shtator

Hotel İbis Dubai Al Barsha 3* – 419 €/p
Holiday Inn Express Dubai Jumeirah 3* – 439 €/p
Citymax Hotel Al Barsha At The Mall & City Max Hotel Al Barsha New 3* – 469 €/p
Novotel Dubai Al Barsha 4* – 499 €/p
Citymax Hotel Dubai Businessbay 4* – 519 €/p
Media Rotana Hotel Dubai 5* – 549 €/p

Nisje : 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 Tetor

İbis Dubai One Central Hotel 3*  – 469 €/p
Holiday Inn Express Dubai Jumeirah 3* – 509 €/p
Citymax Hotel Al Barsha At The Mall & City Max Hotel Al Barsha New 3*- 549 €/p
Golden Tulip Media Hotel 4* – 589 €/p
Media Rotana Hotel Dubai 5*- 619 €/p

Detajet e Fluturimit :
Tirane -Abu Dhabi 
18 : 10 – 01 : 25(+1 ditë)
Abu Dhabi – Tirane
13:50 – 17:35

Ne çmim perfshihet :
– Akomodimi ne Hotelin e perzgjedhur per 5 Nete
– Mengjesi per ditet e qendrimit
– Fluturimi direkt vajte ardhje Tirane – Abu Dhabi – Tirane
– Bagazhe 8 + 20 kg per person
– Transferta vajtje ardhje Aeroport – Hotel – Aeroport

Politikat e Femijve sipas Hoteleve : 

1- Hotel İbis Dubai Al Barsha
2- İbis Dubai One Central Hotel
Nga 0 – 1,9 Vjec Paguan 140 €
Nga 2 – 5.9 Vjec  Paguan 250 €

1- Holiday Inn Express Dubai Jumeirah 3*
2- Citymax Hotel Al Barsha At The Mall & City Max Hotel Al Barsha New 3* 
3- Novotel Dubai Al Barsha 4*
4- Citymax Hotel Dubai Businessbay 4*
Nga 0 – 1,9 Vjec Paguan 140 €
Nga 2 – 5.9 Vjec  Paguan 250 €
Nga 6 – 11.9 Vjec  Paguan 350 €

1 – Golden Tulip Media Hotel
2 – Media Rotana Hotel Dubai 5*

Nga 0 – 1,9 Vjec Paguan 140 €
Nga 2 – 5.9 Vjec  Paguan 280 €
Nga 6 – 11.9 Vjec  Paguan 380 €

Ne çmim nuk perfshihet :
– Viza per hyrje ne Dubai e cila kushton 89 Euro personi
– Siguracioni i Covid 15 Euro

– Dreka dhe Darka ne Hotel
– Taksen e Qytetit ne Hotel
– Eskursionet e ndryshme ne Dubai

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *