4 Dite ne Stockholm 369 €

Nisje date 16 Mars 4 Dite 369 €

Dita e Parë:
Fluturimi direkt Tiranë – Stockholm. Nisja nga Tirana në orën 06.20 Mbrritja në Aeroportin Skavsta të Stokholmit në orën 09:25. Transferimi në Kështjellë e Gripsholm. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Opsionale: Vizitë në Kështjellë. Vazhdimi Udhëtimit për në Uppsala. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë e Monumenteve të qytetit: Kështjella, Katedralja, Universiteti. Vazhdimi udhëtimit për në Sigtuna. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Vizitë e Monumenteve Kryesore të qytezës së vjetër Sigtuna. Vazhdimi Udhëtimit për në Stockholm. Mbrritja në Stockholm. Sistemimi dhe fjetja në hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Stockholmit: Pallati Drottingholmen ku do të vizitohen edhe kopshtet e mrekullueshme të tij, Bashkia e qytetit ku çdo vit mbahet ceremonia e nderimit të laureantëve te cmimeve Nobel nga Mbretëria Suedeze, Qyteti i vjetër si dhe ishulli qendror Gamla Stan ku gjenden Pallati i vjetër Mbretëror, sheshi qendror i qytetit dhe më i bukuri Stortoget ku gjendet edhe Akademia Suedeze si dhe Muzeu i Nobelit. Fjetje në hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Paradite, Opsionale: Shëtitje me Anije nën Urat e Stockholmit. Pasdite, Opsionale: Shëtitje me Anije në Ishujt e Arkipelagun e Stockholmit. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:
Transferta për në aeroportin e Skavtsas. Fluturimi direkt Stockholm – Tiranë. Nisja në orën 10.00. Mbrritje në orën 12.55. 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Stockholm.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset në Hotel sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *