4 Ditë në Budapest 299 €

4 Ditë në Budapest me Guide

Nisje date 20 Tetor 299 €
Nisje date 27 Nentor 339 €

Dita e Parë:
Fluturimi Direkt Tiranë – Budapest. Nisja më 15:40  Mbrritje në Budapest më 17:05. Transfertë për në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Vizitë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela, Fortesa e Peshkatarit dhe Kështjella në Buda. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Szentendre dhe Vishegrad. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Fluturimi direkt Budapest – Tiranë. Nisja më 13:40  Mbrritje më 15:10.

Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel me 3 yje.
4. Mëngjeset sipas programit
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *